armbånd

MENU

Fingeraftryksarmbånd

Et fingeraftryksarmbånd er et specielt armbånd med fingeraftryk. Dine egne navne eller tekst indgraveret på armbåndet gør det endnu mere personligt! Armbånd med fingeraftryk | Dit fingeraftryk på dit eget online kompositarmbånd. For at bære fingeraftryk af kære med dig, er en gravering på linket meget kraftfuld. Dette kan frigive en masse følelser eller bringe positive minder. Vi putter gratis konverter dit JPG-billede af et fingeraftryk til et digital gravering varighed.
Vi konverterer dit analoge fingeraftryk til et digitalt fingeraftryk gratis

Med et fingeraftryk er det meget vigtigt at levere de korrekte filer. For at aflaste alle vores kunder har vi specialiseret os i design og udvikling af disse digitale 'vektor'-filer. Kaldes også EPS-, AI- eller SVG-fil. På denne måde skal du kun levere et foto af fingeraftrykket og vi klarer resten. Vi skal digitalt redigere denne fil (ca. 20 minutters arbejde). Dit print er sporet i klare linjer, der er nemme at gravere. Upload dit eget billede af fingeraftrykket med din ordre, og vores Adobe Illustrator-specialister sporer det gratis for dig. Dette gør resultatet 8 gange skarpere end et pixelbillede (JPG, PNG). Spørg gerne via WhatsApp, om dit billede opfylder kravene til et godt print. Prøv at lave et nærbillede med din mobil af fingeraftrykket (gerne lavet med blitz).

Du skal ikke at træffe særlige foranstaltninger for at tage et fingeraftryk. Vi kan håndtere et foto af printet (i tilfælde af en elskets død, tages disse normalt). Eller hvis du vil have dit eget fingeraftryk, kan du ridse et stykke papir med en blyant. Gnid fingeren på denne, så den bliver godt grå. Og lav så en ny udskrift af det på papir. Et foto af dette print er tilstrækkeligt for os.

Fingeraftryksarmbåndet er et specielt fingeraftryksarmbånd

En af de mest værdifulde gaver, du kan give nogen, er et personligt fingeraftryksarmbånd. At bære et fingeraftryksarmbånd minder dig om den person, hvis fingeraftryk er.

Alle fingeraftryk af hver person er unikke. Menneskelige fingeraftryk kan opdeles i ni hovedformer. På trods af dette har intet andet menneske nøjagtigt de samme fingeraftryk. At bære et fingeraftryksarmbånd er derfor meget unikt og specielt. Derudover er det nemt at se sit eget fingeraftryk i sort/hvid via en speciel app som du kan installere på din telefon. Når du giver et fingeraftryksarmbånd i gave til en elsket og/eller en du holder af, føler personen sig meget speciel, og personen føler sig værdsat og elsket. Desuden er det slemt i disse dage populair at give og modtage fingeraftryksarmbånd som gaver.

En indgraveret gaveæske med din gave gør armbåndet endnu mere personligt!

Desuden kan du bære fingeraftryksarmbåndene til enhver lejlighed. Et fingeraftryksarmbånd giver også en følelsesmæssig oplevelse for armbåndsbæreren, fordi minder om den person, hvis fingeraftryk er, kan komme tilbage til livet. Du værner også om minderne med et fingeraftryksarmbånd. Derudover kan armbåndsbæreren hente styrke fra fingeraftryksarmbåndet, fordi noget er håndgribeligt. En personlig besked på det håndskrevne kort med fingeraftryksarmbåndet gør din gave endnu mere personlig. Så det er en perfekt gave til alle kvinder og mænd! Det er et fingeraftryk unikt mønster af et individ af kamme og hvirvler på alle deres fingerspidser. De fleste mennesker anser dem for unikke og kan ikke kopiere andres print. Et fingeraftryk er dog altid unikt. Kun fingeraftryk indeholder altid bestemte grundmønstre (buer, løkker og cirkler).

Hvad vidste du ikke om fingeraftryk?

Ofte vises hovedformen på fingrene på en persons venstre hånd i den modsatte form på fingrene på denne persons højre hånd. Når nogen har en løkke til venstre på deres venstre pegefinger, vil de normalt have en løkke til højre på deres højre pegefinger. Dette er ikke altid tilfældet, men ofte.

Mindesmykker såsom et fingeraftryksarmbånd er en følelsesmæssig gave

Et fingeraftryksarmbånd er personligt og ikke kun en fryd for øjet, men har også en høj følelsesmæssig værdi for bæreren og hans eller hendes omgivelser. Fingeraftrykket vælges og bruges normalt fra en elsket en som en (afdød) far, mor eller nærtstående. Vi graverer altid fingeraftrykket efter en grundig inspektion, kontrol og digital konvertering (konvertering) af fingeraftrykket, som ofte udleveres til os som foto. Dette skaber altid et meget unikt armbånd, som ingen andre har. På grund af den følelsesmæssige værdi af armbåndet, er dette armbånd et smuk følelsesmæssig gave at både give og modtage til velgørenhed. Du bærer en tanke, hukommelse, følelse og/eller følelse. Fingeraftryksarmbåndet er sådan en følelsesmæssig gave, som altid er meget værdsat af bæreren! Det er derfor, vi bruger omkring 25 minutter på at konvertere det medfølgende foto til et digitalt design. Så graveringen kan sættes dybt og kraftfuldt i armbåndet.

Gravering af retro fingeraftryksarmbånd til mænd

I vores sortiment kan du finde forskellige herrearmbånd til mænd, som du selv kan få designet, fx kan du få indgraveret navnet på din elskede, dit barns fingeraftryk indgraveret eller sat et bestemt foto på dit armbånd. Gravering af et armbånd kan gøres hurtigt og nemt på vores hjemmeside. De ting, du har indgraveret, bringer sandsynligvis minder frem. Du bærer disse minder med én armbånd til mænd så altid med dig.

Har du en mand, du gerne vil overraske med en gave? Så har du fundet den perfekte gave til en mand med et indgraveret armbånd! Da et graveret armbånd er noget personligt, er det også perfekt som gave. Så vil du også have et armbånd til mænd indgraveret? Så vælg et armbånd fra vores brede sortiment og få det graveret!

Når du har designet og bestilt dit armbånd til mænd, kan du nyde vores hurtige leveringstid og spændingen ved at give det til din gave.

Indgraveret fingeraftryk på armbåndet

Hver persons fingeraftryk er meget unikt og meget specielt. Ingen anden person har nøjagtig det samme fingeraftryk. Vores guldsmede har evnen til at gravere fingeraftryk på armbåndet.

Et indgraveret fingeraftryk kan se smukt ud på et armbånd på grund af fingeraftrykkets fine indgraverede linjer. Det er også muligt at indgravere kæledyrets eller dyrets unikke pote og fodaftryk på armbåndet. Desuden er vores guldsmede nysgerrige på nye designs, hvis du ønsker andre designs på dit armbånd! Armbånd til mænd mødte fingeraftryk af din kæreste/barn eller pårørende. Du kan nemt sammensætte et fingeraftryksarmbånd. Du kan uploade printet eller levere det med post eller e-mail. Fingerprint armbånd med fingeraftryk til mænd. Når du sender os et JPG- eller Vector-print, kan vi sende dig en personlig mænd armbånd at gøre.

Du bærer et smukt tilbehør med et fingeraftryksarmbånd
Hvert outfit går sammen med et smukt tilbehør. Der er en masse forskelligt tilbehør at vælge imellem til både kvinder og mænd. Du kan for eksempel vælge et matchende armbånd. Selvfølgelig vil du gerne have, at dette armbånd passer helt til dig. Leder du efter et unikt armbånd, der vil forbløffe alle? Så er kompilering og bestilling af et fingeraftryksarmbånd på armbanden.nl noget for dig.

Hvad er et fingeraftryksarmbånd?

Du spekulerer måske først på, hvad et fingeraftryksarmbånd præcist er? Et fingeraftryksarmbånd er et armbånd med en ædelmetallås, hvorpå du kan gravere et fingeraftryk. Dette kan for eksempel være dit eget fingeraftryk, det af en elsket eller endda din firbenede ven. Ved at bære et armbånd med et personligt fingeraftryk, kan du bære en skøn følelse med dig hver dag i et unikt armbånd, som ingen andre har.

Sammensæt dit eget armbånd efter dine ønsker

På bracelets.nl har du mulighed for selv at sammensætte dit eget armbånd. Og det er selvfølgelig også muligt for vores fingeraftryksarmbånd. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af modeller til fingeraftryksarmbånd, til at designe dit eget personlige fingeraftryksarmbånd. Det er helt op til dig, hvilket fingeraftryk du vil have på armbåndet. Du kan nemt uploade det ønskede fingeraftryk via vores hjemmeside. Det er selvfølgelig også muligt at uploade et billede, logo eller symbol, som du gerne vil have på dit armbånd. Du kan også med det samme angive, hvilken tekst du vil have indgraveret på armbåndet over og under fingeraftrykket. For at gøre armbåndet helt personligt, kan du også vælge en skrifttype, der passer til dig og stilen på dit armbånd. Til sidst har du mulighed for at vælge længden på armbåndet, lædertypen og mønsteret. For at nyde dit nye armbånd fuldt ud, er det vigtigt at vælge den korrekte længde på armbåndet. De mindste størrelser starter omkring 15 centimeter og går op til 25 centimeter. Når du skal vælge lædertype og lædermønster, er det helt op til dig at personliggøre dit armbånd, som du ønsker det.

Den bedste kvalitet til dit personlige armbånd

Selvfølgelig sikrer vi hos armbanden.nl, at du kan drage fordel af den bedste kvalitet. Derfor er vores armbånd lavet af den bedste kvalitetslæder fra Italien og skåret i hånden. Derudover er alle fingeraftryk, tekster og symboler indgraveret på vores eget værksted af præcise maskiner af høj kvalitet. Som et resultat sikrer vi, at det fingeraftryksarmbånd, du sammensætter, vil se ud præcis, som du forestillede dig det.

Et fingeraftryksarmbånd til dig selv eller en anden

At sammensætte et personligt armbånd med et fingeraftryk fungerer som en fin gave til dig selv eller til en anden. At sammensætte et fingeraftryksarmbånd er naturligvis en glimrende idé som gave til en fødselsdag. Som tidligere nævnt kan du sammensætte armbåndet helt, så det opfylder fødselsdagspersonens ønsker. Et fingeraftryksarmbånd med fingeraftryk af en mistet elsket kan dog tjene som et smukt mindesmykke. Fingeraftrykket på armbåndet ser ikke kun smukt ud, men har også en følelsesmæssig værdi. Det er et personligt armbånd, som ingen andre har, hvilket gør armbåndet endnu mere specielt. Derudover kan et fingeraftryksarmbånd som gave bidrage meget til behandlingen af ​​at miste sine kære.