armbånd

MENU

Egen tekst og symbol Armbånd Vintage læse

På lager, fra eget værksted

68,95

Sammensæt dit eget fede armbånd. Bestem din tekst under og på toppen af ​​armbåndet. Leveres med robust italiensk læder. Ædelmetallås: 21 mm. Læderbredde: 19mm. Lædertykkelse: 4mm.

Design dit tekstarmbånd

 • Vælg dit ædle metal *

 • Tekst ovenfor (valgfrit) * 5,00

 • Tekst nedenfor (valgfrit) * 5,00

 • Lettertype *

 • Symbol (valgfrit) * 5,00

 • Eller upload dit eget symbol (valgfrit) * 5,00

  Foto, fingeraftryk, symbol eller logo er alle mulige. Tip: Brug den gratis app 'MyFingerprint' til fingeraftrykket.Maks. filstørrelse: 14 MBTilladte filtyper: jpg jpeg jpe png gif heic pdf

 • Længde på armbåndet *

  Beregn selv din unikke og egen størrelse

 • Skift lædertype *

 • Vælg et lædermønster *

iDeal betaling muligt
Visa kreditkort
Betal Apple
Bancontact Mister Cash
Mastercard
betale efterfølgende med Klarna

Upload dit eget hundepoteprint med en unik gravering
Gør din personlige armbånd med potetryk indgraveret på den. Egen gravering på armbåndet giver en personlig gave! Du kan vælge din egen læderfarve online som sort / brun of lysebrun. Du kan også få din egen tekst indgraveret på toppen eller bunden af ​​smykket.

Tilpas dit armbånd
Dit eget armbånd bliver først mere personligt og unikt, når der er din egen tekst over og under armbåndet. Som et eksempel kan du tilføje navn og fødselsdato på den person, hvis fingeraftryk tilhører den. Tag det også roligt kontakt mødte ons til dine spørgsmål eller specifikke ønsker. Men at bære en mindesmykke er noget, der ligger alles hjerte nært. Du tager en følelse og følelse med dig i dit daglige unikke armbånd. Sådan laver du et fingeraftryk kan findes online på vores side.

Førsteklasses kvalitetslæder fra Italien
Vi arbejder kun med italiensk læder af bedste kvalitet. Dette læder skæres derefter i hånden. Derudover udføres al gravering på eget værksted. Vores værksted er udstyret med de bedste kvalitetsmaskiner. Disse maskiner kan gravere dit fingeraftryk meget skarpt!

Mindesmykker da et armbånd er en følelsesmæssig gave
Een fingeraftryksarmbånd er ikke kun smuk for øjet, men har også en følelsesmæssig værdi. Fingeraftrykket laves helt i hånden efter dine ønsker. Dette skaber et unikt armbånd, som ingen andre har. På grund af den følelsesmæssige værdi af armbåndet, er dette armbånd en smuk gave at både give og modtage til sine kære. Du bærer en følelse og følelse med dig. Et fingeraftryksarmbånd er derfor en følelsesmæssig gave, som er meget værdsat af bæreren!