armbånd

MENU

Ægte læderarmbånd eller kunstlæder, syntetisk læder, imiteret læder, imiteret læder, imiteret læder

Skrevet af Alisha for 34 dage siden

Hvad skal jeg vælge: et ægte læderarmbånd eller kunstlæder? 

Når du skal vælge armbånd, er én ting naturligvis meget vigtig: Materialet. Kan du lide et læderlook med et armbånd? Så bør du nøje overveje, om du går efter ægte læder eller kunstlæder. Dette bør dog være et nemt valg. PU-læder holder ofte kun to til tre måneder. Selvfølgelig vil du gerne beholde dit armbånd i lang tid, især hvis det har sentimental værdi. Dette er dog kun en af ​​grundene til ikke at gå efter imiteret læder. Der er 9 mere, og du kan læse alt om disse fordele i denne artikel. 

1. Ægte læder er slidstærkt

Køber du læder af høj kvalitet, er det et ekstremt slidstærkt materiale. Køber du læder af en, der kender det rigtige håndværk, får du helt sikkert det bedste materiale, der er blevet behandlet på en måde, der gør det mere modstandsdygtigt og holdbart. Disse højkvalitets lædervarer kan være lidt dyrere, men de kan holde i årevis. Du ønsker selvfølgelig også, at dit armbånd skal se godt ud i meget lang tid. 

2. Læder er tidløst

Det der også gør læder super holdbart er, at det er tidløst. Læder vil forblive på mode for evigt, og det er derfor, du altid kan bære det. Hvis du går i ægte lædervarer, karakteriserer du dig med det samme som en, der er moderigtig. 

3. Læder er stilfuldt

Læder er bestemt et hårdt, men også elegant materiale. Du kan beholde den naturlige farve på læderet eller farve det. Uanset hvad, vil læder straks se godt ud til dit outfit og tilføje kvalitet. Det fantastiske ved læder er, at du kan tilpasse det til din stil. Kan du lide et hårdt look? Så gå efter en noget fast type læder. Vælg en mørkebrun farve eller sort. Kan du virkelig lide en elegant stil? Så kan du altid gå efter en blød, fleksibel variant i en lysere farve som fx beige. Under alle omstændigheder sørger læder for, at dit outfit emmer af kvalitet, elegance og styrke. Ægte læder vil heller ikke flage eller skalle af. Så det vil aldrig se billigt ud. 

4. Det er et naturprodukt

Leder du efter et godt armbånd, bør du altid kigge efter naturlige materialer. Ægte læder er et naturmateriale. Syntetisk læder er lavet af plastik. Denne type læder indeholder derfor syntetiske fibre, der kan give dig udslæt. Derudover kan denne type materiale gøre det kløende eller få dig til at svede hurtigt. Hvordan er dette? Det syntetiske materiale tillader ikke din hud at ånde, fordi det er et unaturligt materiale. Det er selvfølgelig ikke rart. Naturmaterialer tillader derimod din hud at ånde og er meget behagelige at have på.

5. Læder er et stærkt materiale

Vi har selvfølgelig allerede diskuteret, at læder holder meget længe på grund af dets gode kvalitet. Læder er derfor et super stærkt materiale. Den er modstandsdygtig over for tørke og hård brug. Det kan også modstå brand og er ofte også vandtæt. Så er du lidt klodset nogle gange? Så er læder også et meget velegnet materiale til dig. 

Selvom du ikke passer særligt på dit læderarmbånd, vil smykket stadig se flot ud i lang tid. 

6. Læder ånder rigtig godt 

Vi har lige nævnt: læder ånder meget godt. Det lyder måske mærkeligt at sige om et materiale, men det hedder det stadig. Dette skyldes, at indånding af materiale er nødvendig for at forhindre snavs. Du kan sammenligne det med et rum, der er fuldstændig indkapslet. Fordi det er så indelukket indeni, er der mug overalt og en meget muggen lugt. Tingene vil derefter være fugtige og mugne. Det kan du forhindre ved at lufte rummet. Sådan er det også ved valg af materialer. Ægte læder sørger for, at materialet ånder og forhindrer irritationer og sved. Du skal ikke gøre noget selv. 

7. Læder er meget fleksibelt 

Nu hvor du har hørt, at læder er ubrydeligt og sejt, vil du sandsynligvis forvente, at det er et meget groft materiale som træ og sten. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, for læder er også meget fleksibelt. Men jo ældre læderet bliver, jo mere fleksibelt bliver det. Formen vil selvfølgelig bevare sin styrke, men efter et stykke tid bliver læderet en smule blødt, hvilket er som det skal være. Læderet bliver faktisk kun bedre og vil tilføje en smule karakter til dit armbånd. Læder vil faktisk afspejle ejerens pasform og livsstil uden at gå i stykker, og det er det, der er fantastisk ved det. 

8. Læder er altid en god investering

For folk, der ønsker at købe læder, virker det nogle gange som en meget dyr hensigt. Men faktisk er læder slet ikke så dyrt. Det kan endda være billigt! Hvordan er det muligt? Hvis du køber imiteret læder, skal du helt sikkert købe et nyt imiteret læderarmbånd efter to til tre måneder. Det skyldes, at syntetisk læder ikke holder længe. På den måde bliver du ved med at købe. Hvis du køber ægte læder, holder det dig meget længe. Så du får virkelig værdi for pengene, når du køber et ægte læderarmbånd. Selvfølgelig er det virkelig en investering. Men det er altid bedre end at være 10 gange dyrere, fordi du skal købe et nyt læderarmbånd hver tredje måned. 

9. Læder er også meget miljøvenligt

Læder er derfor et naturmateriale. Det er dog ikke kun det, det er også miljøvenligt. Der bruges næsten ingen kemikalier i fremstillingen af ​​læder. Som følge heraf er luften, floder og miljøet ikke forurenet. Andre stoffer er ofte heller ikke biologisk nedbrydelige. Læder er selvfølgelig biologisk nedbrydeligt. Læder er kemisk behandlet. Det kan dog ikke sammenlignes med mængden af ​​kemikalier, der bruges til andre syntetiske varer. At eje lædervarer i modebranchen viser, at du er stilfuld, men også miljøvenlig. 

10. Læder dufter rigtig godt

Den sidste fordel ved at købe et ægte læderarmbånd er, at læder også dufter super dejligt. Det lyder måske mærkeligt, men læder har en vis lugt, som mange kan lide at lugte. Kendere kan derfor altid lugte, om noget er lavet af ægte læder. Hvorfor er det super flot? Det er ikke kun rart for dem, der kan lide at dufte til deres læderarmbånd. Imiteret læder kan blive ret ildelugtende efter et stykke tid på grund af, at det ikke kan ånde. Den lugt kan også spredes i dit tøj. Det gør et læderarmbånd dog ikke. Det vil ikke engang påvirke duften af ​​din parfume, hvis du sprayer den på dit håndled. 

Lad os liste alle fordelene ved et ægte læderarmbånd. Ægte læder er stilfuldt, slidstærkt, billigt, stærkt, fleksibelt og det dufter selvfølgelig også meget dejligt. Nu skal du købe et læderarmbånd. 

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice