armbånd

MENU

Bærer mænd armbånd til venstre eller højre?

Skrevet af Alisha for 29 dage siden

At have på armbånd til mænd venstre eller højre? Du kan stille dig selv dette spørgsmål, hvis du vil købe en til dig selv. Armbånd er en del af en mands smykkesamling; de er ikke kun for damerne. Alligevel er der spørgsmål om, hvilken hånd der er bedst egnet for en mand at bære et armbånd.

I denne artikel vil vi undersøge hvilke armbånd der passer bedst til hvilke outfits og endnu vigtigere på hvilket håndled du bedst kan bære armbåndet og hvorfor.

Lad os først dykke dybere ned i et af de ofte stillede spørgsmål.

Bærer hetero mænd armbånd?

Ja helt sikkert. Hetero mænd bærer armbånd. Jeg er en straight mand, jeg kan godt lide at bære armbånd hele dagen lang. Nogle af mine venner bærer også armbånd, deres præference er at bære perlearmbånd. I princippet er smykker i dag fuldstændig kønsneutrale og kan bruges af alle. Farver, materiale og finish kan dog afvige meget fra hinanden. For eksempel vil den større gruppe af mænd føle sig mere tiltrukket af læderarmbånd, fordi de udstråler styrke og maskulinitet. Så det er ikke længere ualmindeligt for en mand at bære smykker inklusive armbånd. Du ser også mange kendte mænd på tv, der bærer armbånd.

Hvilke armbånd er de bedste?

Armbånd er beregnet til at fuldende dit look. Du vil ikke have dem til at skille sig for meget ud; du vil have dem til at være subtile og en del af det ensemble, du har på.

Hvis du er udklædt og iført en tropisk skjorte, der minder om Hawaii, er armbånd med perler, læder eller reb bedst. Disse er enkle og versioner af armbånd, der genererer interesse gennem mangfoldigheden af ​​materialevalg. De fungerer godt med et afslappet look. Du kan have et par af disse til at have på i weekenden eller når du er på ferie.

Men når du har et jakkesæt på, skal du lade dine armbånd tale mere. Det betyder, at du bør vælge metalarmbånd, der enten er enkle eller klassiske. Uanset hvad du vælger, skal det passe godt til det formelle look, du går efter.

Hvis du bærer et reb, en perle eller et læderarmbånd i et forretningsmiljø, vil det sandsynligvis være mere distraherende end et kompliment til dit outfit. Hvis du bærer sådan et armbånd af personlige årsager, for eksempel fordi dit barn har givet dig det eller af religiøse årsager, skal du være opmærksom på, at det stadig udtaler sig. Afhængigt af miljøet kan det også være en god samtalestarter.

Generelt er armbånd beregnet til at give et socialt statement. Hvis du bærer et bryllupsbånd, kan det at have et reb eller smarte farvede armbånd vise nogen, at du er en familiefar.

For andre er et metalarmbånd et tegn på status i sig selv, især hvis han kan lide det guld er. Uanset hvad du vælger, så sørg for, at det passer godt. Hvis noget glider op og ned kan det være distraherende og i bedste fald irriterende efter et stykke tid. Sørg for at angive de korrekte håndledsmål, før du foretager et onlinekøb.

Bærer mænd armbånd på venstre eller højre håndled?

Der er ingen regler for, hvilket håndled en mand skal have et armbånd på. Det, du i stedet finder, er, at armbånd generelt bæres på mandens ikke-dominerende hånd.

Grunden til det er, at du ikke ønsker, at armbåndet kommer i vejen, når du er på arbejde. Tænk på at skrive eller underskrive dokumenter, og du har et armbånd, der er tykkere; det ville være en ubehagelig oplevelse.

Der er som nævnt faste retningslinjer, så du finder mænd med armbånd på deres dominerende hånd. Hvis du holder en præsentation, går til et møde, giver hånd, vil du gerne have, at armbåndet er synligt, især hvis du laver en mode- og statuserklæring. Det samme kan du, hvis du tager en drink efter arbejde, hvor du kan tage manchetknapperne af og slappe af.

Den anden ting, der afgør, hvilken hånd du har dit armbånd på, er om du vil have både armbåndet og uret på den ene side. Nogle foretrækker ikke at gøre det og bære armbåndet på siden uden uret. Det er også et look at gå efter; ikke alt skal være på én hånd.

Hvilken hånd skal du bære et armbånd for held og lykke?

Venstre hånd betragtes hovedsageligt som den heldige hånd. Det menes, at hvis du bærer et armbånd på venstre side, vil du tiltrække rigdom og held og lykke. At bære det på højre hånd har den modsatte effekt; du giver din rigdom og lykke væk til andre.

Det gælder især, hvis du har et Pixiu-armbånd på; denne er opkaldt efter et mytisk væsen, der er elsket for at tiltrække held og rigdom og beskytte den person, der bærer det, mod forhindringer i livet.

konklusion
Håndleddet, du bærer dine armbånd med som mand, er hovedsageligt et spørgsmål om præference. Vi har dog listet et par retningslinjer til dig her, så du kan bære dine armbånd perfekt til enhver lejlighed. Det vigtigste er, at du selv oplever, hvad du kan lide.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice