armbånd

MENU

Dame armbånd

Til kvinders armbånd laver vi unikke smykker på håndledsstørrelsen. Sådan er alle vores armbånd til kvinder designet og fremstillet på vores værksted siden 1999. For nylig, natursten perlearmbånd totalt attraktivt. Alle vores samlinger Worden gratis fragt i Holland, Belgien og Tyskland. Vil du have noget helt unikt og personligt? Sæt derefter din egen tekst, navn, foto eller symbol på en graveringsarmbånd til kvinder. Disse graveringer er graveret dybt ind i juvelen med vores laser.
Vi har designet smykker til kvinder og damer siden 1999

I århundreder har det været kutyme for damer og kvinder at bære smykker såsom armbånd. I dag er det meget moderne for damer at bære armbånd lavet af forskellige typer materialer såsom perler og læder. Sølvfarvede og guldfarvede smykker er blevet meget standard. Som følge heraf bliver det stadig mere populært at bære armbånd lavet af andre materialer. Du kommer også til vores sortiment ringene, Kæder en øreringe mod men frem for alt et bredt udvalg af armbånd lavet af forskellige materialer. Disse materialer er lavet af høj kvalitet. Som et resultat holder vores armbånd meget længe.

Damearmbånd med navne pr kategori

De udbudte armbånd er til mænd og mænd samt til kvinder og damer. Vores webshop er lavet, så du nemt kan skifte fra en kategori til en anden. De følgende 6 kategorier er meget populair blandt kvinderne: med gravering (tekst), armbånd med eget foto, naturstensperler, magnetarmbånd, konstellation armbånd og hundepotetryk/kattepotetryk. Damearmbåndene adskiller sig fra herrearmbåndene ved armbåndets bredde. Kvinder har et noget smallere håndled end mænd. Det har vi taget højde for. På denne side finder du specifikke armbånd, som du kan være 100% sikker på, at disse armbånd også er velegnede til kvinder. Her på siden finder du eksempelvis magnetarmbånd, der er lidt smallere. Foretrækker du at søge efter et armbånd efter farve? Den mulighed har vi også til dig!

Del kærligheden, design dit unikke smykke online

Vi tror på, at alle i denne verden er unikke på sin egen måde. Så alle er forskellige og har deres egne historie. Hver historie kommer også med sine egne specifikke detaljer, der gør historien unik. Vi graverer gerne din unikke historie på dit armbånd for dig. Tænk på mennesker omkring dig, som betyder meget for dig, og som er uundværlige i dit liv. Vis, at du elsker denne særlige person meget ved hans eller hende indgravere navn på dit armbånd! Vi kan også gravere et smukt foto til dig. Vi garanterer, at du får en knivskarp og tydelig indgravering af, hvad du ønsker på dit armbånd.

Vær ansvarlig, damearmbånd med mening

Det er vigtigt for os, at alle armbånd er lavet på en ansvarlig måde. Derfor sørger vi for, at materialerne er fremstillet bæredygtigt. Materialerne forarbejdes derefter til et armbånd i vores værksted i Holland. Vi har valgt at placere studiet i Holland, så din ordre vil være lige ved døren hurtigst muligt. Vores eget værksted indeholder også det nødvendige udstyr, som vi laver dit armbånd med. Alligevel kræver det mere end bare at have udstyr til at lave et armbånd. Viden, ekspertise og dygtighed er håndværkets kerneværdier og netop dette er nødvendigt for at kunne lave et smukt armbånd til dig.

Særlige ønsker? Lasergravering håndlavet skræddersyet

Giv dit armbånd et personligt præg ved en unik og speciel brugerdefineret gravering! Vores specialister har ekspertisen til at gravere dit armbånd. Med en gravering behandler specialisten det rustfri stål ved hjælp af en laser. Denne laser er perfekt indstillet til at lasere dine tekster, fingeraftryk, hundepote eller kattepoteprint præcis på det ædle metal. Den største fordel ved en laserstråle er, at den holder evigt og evigt. Graveringen vil aldrig falme igen. Fra nu af kan du også kontakte os for sort ædelmetal! En sort baggrund giver en endnu højere kontrast mellem det ædle metal og graveringen. Denne kontrast gør din gravering mere synlig.

Hvorfor læder armbånd blive smukkere og smukkere

På grund af brugen af ​​bæredygtige materialer er vores læderarmbånd sorte, brune eller grålig. Læderarmbåndene kan tilpasses helt til din ønskede stil. Du starter først med at vælge farven på det ædle metal. Du kan sætte en gravering på dette ædle metal. Du kan få indgraveret et navn eller andet både over og under. Vil du gravere et hjerte med navnet? Du kan komme til os for forskellige symboler med et hjerte. Armbåndet skal selvfølgelig også sidde behageligt på dit håndled. Du kan derfor videregive størrelsen på dit håndled. Denne håndledsstørrelse du kan finde ud af det på mindre end et minut ved at gribe et målebånd. For en kort og præcis forklaring, se overskriften 'hvordan måler jeg min armbåndslængde'. Du kan finde denne overskrift under 'oftest stillede spørgsmål' nederst på siden. Skrifttypens stil kan også tilpasses helt efter dit valg. Selvfølgelig ser elegante bogstaver anderledes ud end en cool skrifttype. Desuden kan du vælg mellem forskellige italienske læder. Endelig kan du bruge læringsmønsteret tilpasning efter din smag. Har du på fornemmelsen, at du bare ikke helt kan tilpasse armbåndet til din stil eller stress efter eget valg? Vi tænker gerne sammen med dig! Tag med det samme kontakt med os, og vi vil svare med det samme.

Damearmbånd med perler lavet af ægte natursten

Vælg et kraftigt perlearmbånd lavet af natursten og føl dig ét med naturen. Hver perle er lavet i hånden, så hver perle er lidt anderledes. Du kan også gøre perlearmbåndene unikke ved gravering. Du kan få indgraveret linket til dette armbånd. Det er også muligt at undlade linket og bære et armbånd med en ankel perler. Vil du have et perlearmbånd på hvert håndled? Gå efter dobbelt eller tredobbelt!

Magnetiske armbånd til kvinder og unge kvinder

Vælg en magisk magnetisk armbånd med særlige beføjelser. Giv magnetarmbåndet et personligt præg ved at gravere det efter dine egne ønsker. Du kan være sikker på, at dette armbånd passer perfekt, for vi giver en armbåndsjustering ved hver ordre med et magnetisk armbånd. Denne armbåndsjustering er € 7,95 værd.

En karakteristisk graveret armbåndsgave

Der er så mange muligheder at give som gave til din partner, bedste ven og elskede. Skil dig ud fra mængden og gå efter en personlig gave. Giv ham eller hende et armbånd i gave. Du kan til enhver tid give armbånd. Helligdage og fødselsdage er smukke øjeblikke. Vis, at du har lagt kærlig tid og positiv energi i ham eller hende ved at få lavet en personlig gravering. Vil du give ham eller hende den fulde oplevelse? Lad det gaveindpakning graver efter din smag!