armbånd

MENU

Armbånd til både mænd og drenge? Opmærksom på..

Skrevet af Alisha for 48 dage siden

Armbånd er også et smukt tilbehør til mænd og kvinder
Nu om dage ser man flere og flere mænd og kvinder, som også bærer smukke smykker. Tidligere var dette anderledes. Det kan stadig virke forkert for nogle mennesker, hvis for eksempel mænd og kvinder bærer et armbånd. Dette kan så fremstå som forkert eller prangende. De fleste mænd og kvinder bruger derfor ure, men ikke alle bærer armbånd. Mens du bærer et armbånd, kan det være et godt supplement til en mands outfit. Og dette kan kombineres med et ur. Det er dog vigtigt, at du vælger et armbånd, der virkelig passer til din egen stil. Men i dag er der masser at finde. Så vent ikke længere og led efter en flot en mænds armbånd.

Matcher din tøjstil
Det er rart, hvis du kan tilpasse et herrearmbånd til din tøjstil og andet tilbehør. Match fx farverne på de forskellige smykker med hinanden og sørg for den rette kontrast.
Du kan for eksempel vælge et smukt armbånd med perler, eller et læderarmbånd. Man ser også ofte et stålarmbånd. Det er dog vigtigt, at du kun har ét blikfang. Dette forhindrer dig i at fremstå som forkert eller for prangende. Kombiner fx et stort ledarmbånd med en række små læderarmbånd.

Hvordan måler du din størrelse
For mænd og kvinder er det rart at bære armbåndet noget løst. Det gennemsnitlige håndled på en mand er omkring 22 til 23 centimeter i størrelse. Ved du ikke hvad din størrelse er? Så kan du nemt måle dette med et målebånd. Start lige over din håndledsknogle og vikl målebåndet rundt om dit håndled. Når du har målt dette, skal du tilføje 2 centimeter. Herefter kender du den perfekte størrelse til et armbånd. Nu kan du lede efter et smukt armbånd, der fuldender dit outfit.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice