armbånd

MENU

Rigtige drengearmbånd lavet af læder, stål eller perler? Top 15 stilarter

Skrevet af Alisha for 54 dage siden

Herretøj er nået langt. Drengearmbånd er blevet en gave, som du kan blive ved med at give. Moderigtige armbånd til mænd fås i læder, stål og eller perler. Nogle er multi-teksturerede, hvilket betyder, at de er lavet af forskellige materialer. Andre er lavet af metal og indeholder for eksempel personlige indgraveringer. Lad os tage et kig på nogle af de armbånd, som du kan købe og give til dit livs mand, det være sig din far, mand eller barn.

Top 15 drenge armbånd:

 1. Herremanchetten
  Armbånd er ikke kun stilfulde, men de kan også have sentimental værdi for ejeren. Hvis du har en kristen ven, der trænger til at blive munter, kan du købe ham eller hende "Herrens manchet". Lord's Cuff kommer i sort læder og har et sølvmærke og lås. Du kan gravere et vers fra Bibelen eller sætte et motiverende citat, som din elskede vil sætte pris på. Sølvetiketten har et kors i midten som en påmindelse om kærligheden til og til Kristus.
 2. Stålarmbånd med mandlig ledkæde
  Det klassiske armbånd i stål er et must-have for enhver stilfuld mand, der elsker smykker. Dette fashion statement er elsket af mænd i alle aldre. Hvis du leder efter et holdbart armbånd til at komplementere ethvert outfit, går du ikke galt med linkarmbåndet.
 3. Flettet par armbånd
  Dette armbånd kommer med sorte eller hvide perler. Perlerne kommer med en etiket, som du kan gravere; etiketten kan være rosaguld eller sølv er. Disse stilfulde perler er den perfekte gave til en, der kan lide at røre ved deres smykker.
 4. Læderarmbånd med magnetisk lukning med naturlig helbredende sten
  Hvis du leder efter en gave, der bringer naturen til din elskedes håndled, kan du ikke gå galt med det naturlige helbredende stenarmbånd. Kombinationen af ​​sorte perler og sort læder gør et tidløst stykke, som enhver mand i dit liv vil elske.
 5. Flettet læder håndledsrem
  Dette flettede sorte læderarmbånd har yin og yang symbolet på sig. Ikke kun er det smart, men det er en påmindelse om vigtigheden af ​​balance i livet. Dette armbånd har den perfekte størrelse, da det hverken er for stort eller for lille. Modtageren vil elske teksturen af ​​det flettede læder og følelsen af ​​sølvspændet med yin/yang-symbolet.
 6. Rustikt tilpassede koordinater armbånd
  Du kan forære dette rustikke "custom coordinate"-armbånd til en elsket eller en ven. Du kan endda købe dette armbånd til din søn. Du kan finde koordinaterne for, hvor de er født på graveringsarmbånd hvilket gør gaven meget personlig. Eller du kan give armbåndet til en søn, der flytter til et andet land, som en påmindelse om, hvor deres liv begyndte. Der er utallige muligheder for at personliggøre dit armbånd og gøre det til dit eget.
  Sjækle armbånd reb Dobbelt læderarmbånd med navn kork armbånd til mænd
 7. Tofarvet ledarmbånd i blåt og sort
  Dette stilfulde tofarvede linkarmbånd måler 0,55 tommer i bredden og 8,2/8,6 tommer i længden (210/220 mm). Den er lavet af højkvalitets 316L rustfrit stål, som er stærkere og mere holdbart end almindeligt stål. Kvalitet frem for kvantitet. Den perfekte gave til at udtrykke din påskønnelse.
 8. Bali 925 sterling sølv i kombination med højkvalitets læder
  Bali armbåndet er en blanding af ægte læder og sterling sølv. Det rullede læder og detaljerne på sølvet giver det et unikt look, som enhver stilfuld mand vil sætte pris på. Den ideelle mulighed, når du ikke vil vælge mellem de to typer materiale og et armbånd, der passer godt til næsten ethvert outfit!
 9. NOVICA herrearmbånd lavet af 925 sterling sølv og flettet brunt læder
  Dette NOVICA læder- og sølvarmbånd er til mænd, der elsker stil. Den passer godt mellem fritids- og festtøj og kan bruges til enhver begivenhed. Detaljerne på sølvet er subtile og smukke.
 10. Skjult tilpasset meddelelsesarmbånd
  Du kan placere en skjult besked på armbåndet. Dette brugerdefinerede læderarmbånd kan indgraveres med et specifikt budskab. Den mand, du giver den til, vil altid minde dig om, hvordan du har det med dem. Dette armbånd har sentimental værdi, fordi budskabet er skjult for verden, kun ejeren af ​​armbåndet ved, at det er der.
 11. Style bar armbånd i ægte læder til mænd
  Denne sorte og brune lædermanchet er ikke kun stilfuld, men kan også indgraveres med et dyr efter eget valg. For eksempel kan en konstellation være indgraveret på den. Detaljerne på manchetten er ikke det eneste, der gør manchetten speciel. Præcisionen af ​​læderets snit er en gave, som mange mænd vil sætte pris på.
 12. Personlig silikone armbånd med navn eller logo indgraveret
  Blandingen mellem silikone og rustfrit stål giver dette armbånd et edgy look. Armbåndet er nemt at bære, og du kan give det til enhver mand uanset deres alder. Dette armbånds detaljer og materialer gør det muligt at bære det i formelle eller sporty omgivelser.
 13. Lås flettede armbåndsperler
  Dette edgy-udseende armbånd er til den vovede mand. Kombinationen af ​​sort og brunt metal passer godt til enhver hudfarve. Hvis du ved, du har en mand, der er interesseret i modetrends, vil de helt sikkert genkende dette armbånd.
 14. Klassisk sølvkæde med halvmanchet armbånd
  Halv læder halv rustfri stål krog armbånd er et herre armbånd, som enhver mand vil elske. Du kan vælge at købe en almindelig eller gravere initialer på sølvhalvdelen. Gravering af initialer vil gøre smykket mere specielt og unikt.
 15. Læder fiskekrog armbånd
  Fiskekrogsarmbåndet er en kundefavorit, som mange elsker. De fleste mænd sætter pris på dets enkle, men elegante look og fiskekrogedetaljen. Du kan få fiskekrogsarmbåndet i læder i brunt eller sort læder. Er du til et lidt mere raffineret look, kan du bestille fiskekrog i blankpoleret sølv.

  Sort læder koordineret fiskekrog armbånd
  Dette læder fiskekrogsarmbånd kommer med et sølvmærke, der kan indgraveres med koordinater eller et navn. Dette armbånd er et hit hos mange fyre, fordi kombinationen af ​​fiskekrogen og sølvmærket giver armbåndet en lækker finish.

Det er de mest stilfulde armbånd, du finder i drengearmbåndsafdelingen. Hvis du leder efter en gave til en speciel mand i dit liv, kan du købe et af disse armbånd. Det smukke ved armbånd lavet af læder, stål eller perler er, at materialerne er meget holdbare og vil derfor holde meget længe. En super god gave ikke?

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice