armbånd

MENU

Et mands armbånd med aske i, den smukkeste måde at mindes din elskede på

Skrevet af Alisha for 33 dage siden

Ligbrændingssmykker består af et vedhæng, ring, armbånd eller nøglering med en udhulet lomme på indersiden. En skrue fastgør det hemmelige indre rum, som kan fyldes med lidt kremeret aske til minde om den afdøde. Ydersiden af ​​værket skjuler, hvad der er indeni, hvilket gør det til et personligt, men diskret minde om en elsket, der er gået bort.

Ligbrændingsarmbånd kommer i en række forskellige stilarter:

  • Ligbrændingsarmbånd med aske – Størstedelen af ​​kremeringsurnearmbåndene indeholder et lille opbevaringsrum, hvor du kan opbevare et minde, såsom hår, aske, gravaffald eller ceremonielle blomster. Du sætter den i holderen og pakker den så ind.
  • Ligbrændingsperler – En anden form for et kremeringsarmbånd er et unikt smykke kendt som kremeringsperler, som gør det muligt at bære et rigtigt kunstværk. Du sender asken fra din elskede, og kunstnere blander dem straks i glasset af en perle. Perlerne sættes derefter på dit kremeringsarmbånd, eller du kan knytte det til et eksisterende armbånd, du allerede ejer. Det er virkelig et kunstværk og en unik måde at huske den meget unikke person på resten af ​​livet.

Armbånd og charms personliggjort med aske

Ask armbånd er en smuk og subtil måde at holde din elskede tæt på, når du har brug for dem.
En lille mængde aske kan placeres i en 925 sølv charme for at blive tilføjet til et vedhæng eller armbånd.

Det vil være trøstende at vide, at du stadig er tæt på en elsket, mens du går gennem sorgprocessen. Med et kremeringsarmbånd kan du altid have et lille stykke af din elskede med dig.
Et ligbrændingsarmbånd med asken fra en elsket en er et smukt bæreligt mindesmærke for den afdøde. Dette smukke smykke kan laves til at bære på dit håndled og inkluderer et lille smykke eller vedhæng.
Der er masser af muligheder tilgængelige, og vi er sikre på, at vi vil have den perfekte vare til dig. Mænd, kvinder og børn kan alle bære et personligt kremeringsarmbånd og aldrig miste din elskede af syne.

Unikke og personlige armbåndsdesigns

Disse erindringsarmbånd fås i forskellige materialer såsom sølvbelagt, rustfrit stål, flettet læder og forgyldt. De kommer også i en række moderne og slanke designs.
De kollektion inkluderer link-stil armbånd, flettede armbånd, manchetknapper og moderne armbåndsmønstre, der hver tilbyder en smuk måde at mindes en elsket på. Smykket kan symbolisere smukke minder.
Mange af erindringsarmbåndene kan også personliggøres med personlige charms, såsom en sølvdelfin, hvid drage, sort eller hvid sommerfugl eller et sølvnatkors.

Ligbrændingsarmbånd kommer i en række forskellige stilarter

Keepsake-armbånd kommer i en række forskellige stilarter i vores smykkekollektion. Link, manchet og armring er tre af vores mest populære styles. Du vil uden tvivl kunne finde det ideelle smykke efter dine ønsker. De vigtigste fordele ved hver stil er angivet nedenfor.

Armbånd med led
Disse armbånd har en række led. Disse links kan tilføjes såvel som fjernes, så de kan tilpasses perfekt til enhver håndledsstørrelse. Dette gør disse armbånd til et af de mest eftertragtede, fordi størrelsen altid tilpasses specielt til dig, og derfor altid er rigtig!
Disse forlængelige armbånd kan også udvides med div bøjler. Disse er et glimrende valg for teenagere eller unge voksne, da de kan personliggøres på daglig basis for at afspejle nuværende mode og trends. Bemærk venligst, at dette armbånd ikke er egnet til meget aktive mennesker, der bevæger sig meget. På grund af de åbne led kunne noget sætte sig fast, vælg i dette tilfælde et smukt læderarmbånd for at øge brugervenligheden.

Armring design
Stilen på armbåndet er både moderigtig og enkel. Det kan ændre sig afhængigt af situationen eller tøjet. Disse armbånd er et glimrende valg til hverdagsbrug, fordi de er robuste og nemme at kombinere med dit outfit. Armbåndet i armbånd er en diskret og delikat måde at holde et minde om en elsket en altid hos dig.
Armbåndet fås i én stil og én størrelse. Den er bedst egnet til personer med gennemsnitsstore håndled. Armbåndet glides over hånden rundt om håndleddet.
Selvom de har den mindste målefleksibilitet, er de meget holdbare, og du kan bære dem overalt!

Hvad er den bedste måde at give det i gave?

Hvis du vil give et begravelsesarmbånd i gave, er der et par ting, du skal huske på. Det ville hjælpe, hvis du genkender modtagerens livsstil og også deres alder. Alle vores smykker er bemærkelsesværdigt komfortable, og når du vælger en gave, kan du tilpasse hvert smykke, så det passer bedre til deres livsstil.
Og hvad er alderen på den person, der modtager mindearmbåndet? Ligbrændingssmykker er velegnet til folk i alle aldre, lige fra børn og unge voksne til ældre.

At vælge den rigtige pasform til kremeringsarmbåndet

  • Du skal beslutte, om du foretrækker at bære smykker stramt, løst eller ind imellem for at øge brugervenligheden. At kende din håndledsstørrelse vil hjælpe dig med at bestemme, hvilken pasform der passer bedst til dig. Brug de mål, der passer til dig (findes i forrige kapitel), og gang dem med det beløb, der er foreslået nedenfor.
  • Hvis du foretrækker, at armbåndene er lidt stramme, skal du tilføje 14 til 12 tommer til håndledsstørrelsen for en tætsiddende pasform. Hvis du foretrækker et armbånd, der hverken er for stramt eller for løst, skal du tilføje 34 tommer til din håndledslængde for et passende match. Til sidst, hvis du foretrækker smykker, der er lidt fleksible, skal du tilføje 14 til din håndledsstørrelse for en god pasform.
  • Husk, at du aldrig bør vælge en armbåndsstørrelse, der er så stram, at den efterlader et aftryk på din hud. Armbåndet skal bevæge sig frit på dit håndled. Hvis du ikke kan dreje armbåndet rundt om dit håndled, bør du tage størrelsen op.

Hvis du kan lide sentimentale vedhæng, er disse hukommelsesarmbånd et godt alternativ. Du vil uden tvivl finde den ideelle stil, pasform og størrelse til din specifikke situation og dit budget. Vi håber, du vælger et lille minde fra vores smukke kremeringsarmbånd. Tænk på et lille smykkeskrin med hår ned til en smule aske eller et lille stykke af deres yndlingsskjorte.
Med en forenklet gravering på kremeringssmykkearmbåndet kan du huske din elskede for evigt. Disse erindringsarmbånd, der fås i forskellige kombinationer af materialer, kan personliggøres unikt til dig. Hold dine kære tæt på dit hjerte
ved altid at have dem med dig.

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice