armbånd

MENU

Foto armbånd

Læringen armbånd med fotogravering er et armbånd, hvor du kan gravere fotos, tekster og symboler efter eget valg. Gennem vores personaliseringssystem er læderfotoarmbånd med fotoindgraverede billeder nemme at personliggøre selv. Du vælger dine billeder, tekst og symboler og placeringen på armbåndet. Unik og stilfuld bestil dit eget fotoarmbånd. Disse armbånd ser godt ud på både mænd og kvinder, fordi læder har en tidløs stil.
Personligt fotoarmbånd med dit eget foto til kvinder, mænd og mænd

Fotoarmbånd er i dag trendy gaver at give såvel som at modtage. Du kan give et personligt fotoarmbånd til din ven, partner, slægtninge og andre kære. Et fotoarmbånd er en god gave at give, fordi det er personligt. Derudover er det en fin gestus at udtrykke din påskønnelse og kærlighed til den person, der modtager fotoarmbåndet.

Hvad vores fotogravering det, der gør det så specielt, er, at vi har nyeste graveringsmaskiner har tunet på egen hånd kollektion (som kan findes ovenfor).

Upload dit eget billede og få dit armbånd graveret med et billede

Vi kan gravere alle slags fotos og billeder på armbåndet. Så du vælger dit eget smukke foto. For eksempel kan billedet være et smukt minde om et særligt øjeblik. Mindet afbildet på armbåndet kommer således til live ved at bære det! Så denne type armbånd er en ideel gave til mænd, kvinder, mænd og unge kvinder. Fotoarmbånd er perfekte gaver til fødselsdage, Valentinsdag, ferier eller enhver anden lejlighed, hvor du vil vise nogen, hvor meget de betyder for dig. Så det er en smuk måde at vise din kærlighed på, og alle mænd og herrer vil gerne bære deres eget personlige fotoarmbånd. Fotoarmbånd er en perfekt måde at vække liv og værne om minder om kære! Med fotoarmbånd er det muligt at Vælg mellem forskellige typer læder. Dette kan gøres på selve produktsiden. Vælg dig her armbånd med foto og dit eget læder (op til 7 italienske læder).

Fotoarmbånd med din egen fotogravering på dame- og herrearmbåndet

Fotoarmbånd er et graveringsarmbånd lavet til at vise billeder. Foto armbånd er en fantastisk gave til enhver lejlighed, da de hjælper dig med at udtrykke dine følelser eller smukke øjeblikke til de mennesker, du holder mest af. Folk laver fotoarmbånd til sig selv, slægtninge, venner og slægtninge. Fotoarmbånd kan tilpasses med tekst og yderligere billeder. Mange materialer bruges til at lave fotoarmbånd; rustfrit stål, sølv og læder er almindelige valg, når disse kompileres. Fotoarmbånd er en fantastisk måde at holde alle tæt på dig hele tiden. Tænk på et billede af din bedstefar, som du nu kan bære med dig som et minde.

Fotoarmbånd er også en god gaveide til enhver lejlighed, inklusive fødselsdage, helligdage og særlige lejligheder såsom et bryllup eller jubilæum. Du kan personliggør armbåndet med billeder af mennesker, der betyder mest for dig. Alle vil blive mindet om din venlighed, hver gang de bærer armbåndet. Du kan også vælge et design, der matcher dine nuværende smykker eller udtrykker din personlige stil. Læderarmbånd er et almindeligt grundlag, fordi robust læder simpelthen bliver smukkere med årene. Vejret læder er derfor smukt vintage armbånd. Fotoarmbånd gør det nemt at vise, hvor meget du holder af "noget" eller nogen. For eksempel bliver barndomsminder som din første bil eller tur ofte brugt til at gravere ved hjælp af vores laserteknik. Men selv i de mindre smukke øjeblikke henter folk styrke fra et minde.Enhver, der har oplevet et tab eller en sygdom, vil finde denne personlige hukommelse uvurderlig. Fotoarmbånd er også fantastiske gaver til ham eller hende. Børn vil dog også nyde at bære dem og tilføje billeder af deres yndlingsfigurer, film eller forlystelsesparkoplevelse til armbåndet. Derudover kan kæledyrsejere tænke på en hund eller kat post følelsesmæssige beskeder over eller under det ædle metal link. Een katte Et foto på dit armbånd er derfor en god idé. Fotoarmbånd hjælper dig med at holde dig tæt på de mennesker og dyr, du elsker allermest.

En gravering af et foto er specialarbejde, især hvis det er placeret på et smykke

Der findes forskellige typer fotoarmbånd. Normalt består disse af tre komponenter: en ydre del af metal (til tekst eller navne), en indre del til visning af foto. Og selve remmen, som normalt er lavet af læder. Vi bruger med os Italiensk okselæder for at sikre holdbarhed over årene. Dette giver armbånd har et hårdt udseende og forhindrer slid på dine billeder, når armbåndet er båret. Du kan vælge mellem mange farver af bovint læder, når du designer dit eget foto armbånd. Overvej nøje, hvilken tekst du vil have på armbåndet, da du vil have det på i lang tid. En tekst, der er impulsiv, kan blive mindre fornøjelig i det lange løb. Derfor er det vigtigt at sende en klar besked. Det er selvfølgelig helt op til dig at vælge, hvad der kommer på den. Derefter kan du bruge tilføj tekst for at personliggøre dit armbånd med beskeder fra dig og/eller den person, hvis billede det repræsenterer.

Fotoarmbånd er en fremragende måde at mindes/genopleve vigtige begivenheder i dit liv ved at dele minder gennem billeder med dem omkring dig. Alle kan sammensætte og uploade et fotoarmbånd online – så nemt er det! Du kan lave unikke fotoarmbånd til dig selv, familie og venner som én cadeau som nogen ville elske!