armbånd

MENU

Armbånd med aske af din elskede

Armbånd med aske af en elsket, behandlet i askekammeret ask armbånd. Askarmbåndene fås i ædle metaller, sølv, guld, rustfrit stål og med læderrem. Leveringstiden på askearmbånd er 2 dage efter asken er modtaget. Den uforarbejdede aske returneres separat. Ask armbånd til mænd er normalt lavet af sølv med læder. Mens armbånd til kvinder ofte ønsker et armbånd lavet af sterling 925 sølv.
Vi har også symbolske askearmbånd til mænd

At miste en man holder af er naturligvis en svær begivenhed. Derudover er forarbejdningsprocessen en svær proces for mange mennesker. Alle håndterer dette på deres egen måde, og nogle måder fungerer bedre for den ene end for den anden. På bracelets.nl kan vi have noget, der giver dig eller en anden den ekstra støtte i så svære tider. Med et askearmbånd har du mulighed for at bære din elskede tæt på dig hele tiden. Vores askearmbånd fås i sølv, guld, rustfrit stål, rustfrit stål og læder. Dette giver dig muligheden for at vælge et armbånd, der passer fuldstændig til dig, og som du kan bære hver dag i fuld komfort.

Hvad er et ask armbånd overhovedet?

At bære et askearmbånd er noget meget personligt. Et askearmbånd indeholder et lille rum, hvor en persons aske kan behandles. Askearmbåndene kommer med et fyldesæt, der giver dig mulighed for at behandle asken i armbåndet. Du kan vælge at gøre dette selv, men det er ikke behageligt for alle at gøre dette. Derfor kan du også vælge at få os til at behandle asken i armbåndet eller få dette gjort af en bedemand på krematoriet. Mange mennesker vælger at få arbejdet med asken fra en elsket, de har mistet, til et armbånd. På grund af dette har du altid din elskede tæt på dig, og du bærer den med dig. Ligesom enhver form for armbånd, findes ask armbånd til både mænd og kvinder og kan laves i forskellige størrelser og modeller.

En hjælpende hånd under sorgprocessen

Sorg er en vanskelig proces og kræver meget tid og energi. Med et personligt askearmbånd kan denne proces måske gøres en smule mere udholdelig. Et askearmbånd fungerer som et smukt mindesmykke og har en symbolsk betydning for rigtig mange mennesker. Det er en håndgribelig påmindelse om din mistede elskede, så du stadig har en stærkere følelse af, at denne særlige person vil være med dig til enhver tid. For at gøre dit askearmbånd endnu mere personligt tilbyder vi dig også muligheden for at få graveret noget i askearmbåndet. Du kan for eksempel vælge at få indgraveret navn, initialer eller fødselsdato på din elskede i armbåndet.

Bestil dit personlige askearmbånd nu på armbanden.nl

Når du har oplyst alle specifikationer for dit eget askearmbånd, kan du gemme det i din indkøbskurv og afgive ordren, når du er klar. Det er så op til os at lave dit personlige askearmbånd med al omhu på vores værksted efter dine ønsker. På vores værksted bruger vi materialer af høj kvalitet og sikrer, at armbåndet passer perfekt. Afgiver du din ordre inden kl. 23 på hverdage, kan den sendes samme dag. På bracelets.nl sendes alle vores armbånd gratis med PostNL, og det tager cirka to dage, før du modtager dem hjemme hos dig. Har du spørgsmål, mens du sammensætter dit askearmbånd? Så kan du direkte via vores hjemmeside kontakt kontakt os og en af ​​vores medarbejdere vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.