armbånd

MENU

Armbånd med navnegravering

Navne armbånd: personliggør dig armbind med tekst, symbol eller fingeraftryk. Dit eget navn armbånd til mænd. Fuldt tilpasselig efter din smag med unik tekst. Navnearmbånd kan bruges med flere navne være forbundet. Eller fordeles på armbåndets stik.
Personlige damer og/eller herrer armbånd med navn

Herrearmbånd er en nutid populair tilbehør til mænd og herrer. Mænds armbånd bruges ofte til at give som gaver til partnere, elskere, slægtninge og andre kære. Du kan give armbåndet med en fødselsdag, ferie som Sinterklaas eller jul, forlovelse eller et andet smukt øjeblik. Med det samme mænds armbånd med navn kan du vise, at du virkelig holder af personen, og at du elsker denne person meget højt.

Du kan de personliggør dame- eller herrearmbånd ved udover navnet også symboler, billeder og andet egen tekst laten gravering. Derudover kan vi indgravere tal, så vi også kan indgravere en særlig fødselsdato eller bryllupsdato med navnet. Udover farven på læderet, kan du også bestemme det mønster, der skal indgraveres på læderet. Du får altså et unikt herrearmbånd, for ingen bærer præcis det samme armbånd. Herrearmbåndet kan derfor personliggøres ved at bestemme farven på læderet, mønsteret på læderet og graveringen! At bære et personligt armbånd er velegnet til enhver lejlighed, så du behøver ikke tage herrearmbåndet af. Budskabet indgraveret på armbåndet vil skinne for evigt og altid.

Du kan også vælge at få indgraveret et logo eller foto af vores eksperter. Vores eksperter har viden og færdigheder til at gravere alle former for tekst, billeder, fotos og symboler i læderet og på ædle metaller. Begge typer materialer kræver en anden teknik for at få det bedste resultat. Takket være mange års erfaring har vores eksperter alle kompetencerne til at producere det bedste resultat med de rigtige tilpassede maskiner. De anvendte materialer er af høj kvalitet, og læderet vil kun se bedre ud med årene. Hertil kommer dame armbånd velegnet til de fleste typer vejrforhold. Iført unikke personlige mænds armbånd er et vidunderligt tegn på påskønnelse!

Gravér dit eget navnearmbånd

Vil du personliggøre dit armbånd? Det er muligt Armbånd til mænd! Hos os finder du et bredt udvalg af accessories til mænd, som du kan personliggøre. Vores armbånd til mænd du kan få den indgraveret med et navn. På denne måde kan du gøre dit armbånd til noget personligt.

Hos os er det meget nemt at få indgraveret et armbånd med et navn. På vores hjemmeside kan du indtaste det navn, som du ønsker at få graveret. Dette kan være navnet på for eksempel din elskede, dit barn eller en anden vigtig person.

Når du har indtastet dette navn og afgivet din ordre, begynder vi at behandle din ordre. Så indgraverer vi navnet. Når navnet er indgraveret og armbåndet er klar, sender vi dette graverede Herrearmbånd til dig. På grund af vores hurtige leveringstid går der ikke længe før du modtager dit graverede armbånd.