armbånd

MENU

20 ærlige fakta om armbånd til mænd

Skrevet af Alisha for 07 dage siden

Fra tips til styling a mænds armbånd, hvordan man bærer armbånd afhængigt af lejligheden, til det brede udvalg af armbånd til mænd – her er vores 20 opsummerede fakta:

20 fakta om armbånd til mænd:

 1. For den kunstneriske og stilfølsomme mand er armbånd en god måde at pifte dit look op. Du kan også fortælle noget af din historie uden at skulle sige et ord. Lad et kig tale for dig.
 2. Som med enhver anden beklædningsgenstand eller tilbehør er pasform altafgørende. Tyndere armbånd passer bedst til mindre håndled, mens større armbånd passer bedst til større håndled. Er du slank? Vælg en tynd model. Muskuløse mænd har mere gavn af et bredere armbånd (12 eller endda 14 mm). Sørg dog altid for en god pasform. Hvis du bærer tyndere armbånd, der er alt for løse, vil du få dig til at se endnu slankere ud. Når de sidder pænt, vil det danne en bedre helhed med dit outfit og udseende.
 3. Valget af dine armbånd afhænger i sidste ende af stil og præferencer. Leder du efter et hårdt look? Så er et metal- eller læderarmbånd et godt valg. Leder du efter noget mere afslappet eller et armbånd, der refererer til dine rejser? perlearmbånd komplementerer dig perfekt.
 4. Når du bærer armbånd, er det vigtigt at gå efter en ren æstetik. Undgå at bære for mange armbånd på begge håndled. Hvis du bærer en stak armbånd på det ene håndled, skal du vælge et enkelt armbånd eller intet armbånd på det andet håndled. Det samme gælder ure og armbånd (mere om det senere).
 5. Udover dine personlige præferencer kan den type lejlighed/miljø du klæder dig på også i høj grad bestemme hvilken type armbånd du kan bære. Formelle lejligheder kræver generelt slankere og færre armbånd, mens afslappede begivenheder kan kræve større eller flere armbånd (f.eks. stablede perlearmbånd).
 6. At bære et enkelt armbånd er en fantastisk måde at tilføje visuel interesse til din påklædning. Prøv at koordinere farven med et andet element i dit ensemble, det være sig din skjorte, slips, jakke, t-shirt eller shorts – enhver form for farvekoordination vil bringe armbåndet til live.
 7. Når du stabler armbånd, så start med 2 eller 3 armbånd, og prøv at blande farver og materialer for at skabe et farverigt og legende look. Hvis du vil gå efter et look, der er velafbalanceret, men en smule mere vovet, kan du vælge at bære flere armbånd i samme nuance men med forskellige materialer. Eller omvendt, vælg det samme materiale i forskellige finish. Ved enten at holde farven eller materialet ens, vil armbåndene danne en helhed og ikke distrahere.
 8. Hvis du vil stable et par armbånd ad gangen, er det bedst at vælge armbånd, der er tyndere og mindre i størrelsen, såsom paracord- eller perlearmbånd. Alternativt kan et par af disse armbånd kombineres med et læderarmbånd.
 9. Generelt foretrækker vi at stable et moderat antal armbånd for et afbalanceret look. Hvis du stadig vil have flere armbånd på, så vælg tyndere armbånd, der komplimenterer hinanden. Men med bredere armbånd ville stable armbånd føre til en klodset, uraffineret æstetik. Så stable aldrig mange brede armbånd oven på hinanden, men kombiner ét bredt armbånd med et par tyndere.
 10. Nøglen til at stable armbånd er at gå efter et afbalanceret look. Undgå at stable armbånd på begge håndled.
  Wrap armbånd til mænd Smalt armbånd med perler smalle perlearmbånd til mænd


  Nysgerrig efter 10 andre fakta, du ikke må gå glip af? Læs mere nedenfor.

 11. Når du beslutter dig for, om du skal stable armbånd med dit ur, så undgå at stable armbånd med ure, der nemt kan ridse og omvendt.
 12. I stedet for at stable flere armbånd sammen med dine ure (selvom det er muligt), er det bedst at holde sig til højst to til tre armbånd.
 13. Hvis du har et metallic ur på, skal du helst vælge et metallic armbånd i samme farve for at skabe et sømløst, aflangt look. Alternativt kan du også vælge et læder-, perle- eller ankerarmbånd med dit metallic-ur.
 14. Når du stabler flere armbånd med dit ur, skal du vælge tyndere armbånd for at skabe et mere stilistisk, sofistikeret look. At stable tykkere armbånd med dit ur er en umulig fejl, hvilket fører til et klodset look.
 15. Perlearmbånd er perfekte til at tilføje noget flair til dit fritidstøj! Tilgængelig i en bred vifte af designs og materialer, prøv at blande materialer for at skabe en afbalanceret, men alligevel legende og farverig æstetik. En kombination af lavasten med grå agat / hermatit / blå regalit kan fungere meget godt.
 16. Manchetarmbånd er ideelle til at løfte din stil med et stykke, der er sofistikeret og minimalistisk. Selvom vi normalt tænker på metalmanchetarmbånd, har lædermanchetarmbånd også en stilfuld effekt.
 17. Med læder armbånd, ofte betragtet som indbegrebet af maskulinitet, kan du vise interesse for håndværk gennem dit tilbehør. Slankere læderarmbånd fungerer bedst i formelle omgivelser, mens bredere læderarmbånd har en mere afslappet følelse.
 18. Ankerarmbånd, funderet i nautiske rødder, tilbyder dig det undvigende, men alligevel meget eftertragtede ubesværede og chikke look. Ankerarmbånd kan bruges sammen med jeans, chinos, preppy shorts eller dine foretrukne sommerdragter som hør og bomuld!
 19. Stålarmbånd, hals og hals med læder til titlen "mest maskuline armbånd," tilbyder et robust look. Hvis du vil stable metalarmbånd, kombineres et manchetarmbånd, der ikke oxiderer/brænder, perfekt med stålarmbånd for den ultimative kombination.
 20. Det sidste faktum! Gå altid efter det, du synes er smukt og understreger din personlighed. De bedste armbånd er armbånd, der er personlige. Derfor graverer vi også gerne dit armbånd med personligt tryk, tekst, dato eller navne. Du kan altid sende os en besked herom.

Og det var det for denne gang! Vi håber, du nød at læse den lige så meget, som vi skrev den! Hilsen Alisha

Læs også disse blogs

At dele er omsorg

Seneste samling af marts

Hvilken stil leder du efter i dit eget armbånd?

Graverbare armbånd

Foto armbånd

Med fingeraftryk

Naturstensperler

Træ Tømmer Træ

Naturstensperler

Paracord reb

rustfrit stål rustfrit stål

Læderarmbånd

925 Sterling Sølv

magnet

Guldfarvet

Vikinger - Valhalla

Erindringsarmbånd

Ask armbånd

Fødselsarmbånd

Kort + GPS koordinater

Hundepote eller fotoprint

Kattepote eller fotoprint

Heste armbånd

Farvet sort

Blå farve

Beige farve

hvid farve

Tekstureret farve

Grå farve

Rød farve

hollandsk orange farve

Gul farve

Grøn farve

Brun farve

Brandstarters overlevelse

Svensk fiskehale

Armbånd med initialer

Gave emballage

Kundeservice